Connect with us

Spor

Galatasaray, Arda Turan için harekete geçiyor

Published

on

Sezon başında yaptığı transferlerle şampiyonluğun en güçlü adayı olmayı başaran Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, mutlu sona ulaşmak için devre arasında da boş durmayacak. Özbek’in listesindeki ilk isim, Barcelona’da bu sezon forma bulmakta zorlanan Arda Turan.

Fanatik’ten yer alan habere göre, hafta içinde Florya’ya giden ve takıma moral veren Özbek, teknik direktör İgor Tudor’a, “Devre arasında Arda’yı almayı düşünüyoruz. Sen ne dersin hocam” demiş ve “Kesinlikle çok isabetli olur” cevabını almıştı. İşte bu sözlerin ardından Sarı- Kırmızılı yönetimin harekete geçtiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre Özbek ve kurmaylarının, milli arada Barcelona kulübünün kapısını çalacağı ve Arda için pazarlıklara resmen başlayacağı ifade edildi.

Galatasaray’ın şu anki birinci önceliği, tecrübeli futbolcuyu sezon sonuna kadar yani 6 aylığına kiralamak olacak. Tudor’un onayının ardından Arda’nın da tekrar yuvaya dönmek istemesinin bu transferi kolaylaştıracağı düşünülüyor. Barça cephesi ise sezon başına göre Aslan’a karşı daha yumuşak bir tavır sergilerken, Çin kulüplerinin tekliflerini de dinlemek istiyor.

Spor

3 Avrupa kulübü onu istiyor

Published

on

By

West Ham United, Trabzonspor formasını giyen Okay Yokuşlu’ya resmen talip oldu. Sevilla’nın da Milli futbolcuyla ilgilendiği belirtiliyor. İngiliz ekiplerinden West Bromwich de Okay için gözlemci gönderdi.

Ona ‘Yeni Busquets’ diyorlar

Okay için Yeni ‘Sergio Busquets’ tanımlamasını yapan As gazetesi 23 yaşındaki oyuncunun Sevilla’da Nzonzi’nin yerini alabileceğini yazdı. Gazete Sevilla’nın bu mevki için Genk’ten Norveçli futbolcu Sander Berge’le de ilgilendiğini ancak Belçika ekibinin 15 milyon euro’dan aşağısını kabul etmediğini bildirdi. 

8 milyon euro

Okay Yokuşlu’nun 8 milyon euro’ya transfer edilebileceği de vurgulandı.

Continue Reading

Spor

Volkan Demirel dümene geçti

Published

on

By

Aykut Kocaman ile aradaki buzları eriten Volkan Demirel, takımda moralleri yükseltmek için kolları sıvadı.

Deneyimli file bekçisi, her idmanda arkadaşlarına konuşmalar yapıyor.

Volkan, peş peşe gelen 2 yenilgiye rağmen hiçbir şeyin bitmediğini hatırlatıp, “Oynayacağımız 10 maç daha var. Bunların hepsini kazanabilecek kalitedeyiz. Yeni Malatya ve Galatasaray galibiyetleri, biz iyeniden havaya sokar, rakiplere ise güçlü bir mesaj olur. Bize düşen, birlik olup, sahada sonuna kadar mücadele etmek” dedi.

Continue Reading

Spor

Roma’da ayın futbolcusu Cengiz Ünder

Published

on

By

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma, Cengiz Ünder’i şubat ayının oyuncusu seçti.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, şubat ayının futbolcusu seçilen Cengiz Ünder tebrik edildi.

Açıklamada, “Türk futbolcu, şubat ayında oynadığı 5 maçta 5 gol atarak bu ayın dönüm noktası olmanın keyfini yaşadı. Cengiz, Roma’nın galibiyetiyle sonuçlanan 3 karşılaşmada da fileleri havalandırdı.” ifadeleri kullanıldı.

20 yaşındaki futbolcunun, takım arkadaşları Alisson Becker ve Federico Fazio’yu geride bırakarak taraftarların oylarıyla “ayın futbolcusu” seçildiği belirtildi

Continue Reading

Çok Okunanlar