Connect with us

Spor

Ronaldo, Messi’yi yakaladı

Published

on

Yılın futbolcusuna verilen Altın Top Ödülü’nü (Ballon d’Or), Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo kazandı.

France Football Dergisi tarafından düzenlenen organizasyonda, Portekizli Cristiano Ronaldo yılın en iyi erkek futbolcusuna verilen Altın Top Ödülü’nün sahibi oldu.

2008, 2013, 2014 ve 2016 yıllarının ardından 5. kez ödüle layık görülen 32 yaşındaki Ronaldo, daha önce 5 defa bu ödülü kazanan Barcelona’nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi’yi yakaladı.

Lionel Messi ve PSG’in Brezilyalı yıldız oyuncusu Neymar, oylamada Ronaldo’nun gerisinde kaldı.

Ronaldo, 2017 yılında İspanyol ekibi Real Madrid ile UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, La Liga ve İspanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

France Football Dergisi’nin 1956-2009 yıllarında verdiği “Altın Top” ödülü ile FIFA’nın 1991-2009 arasında seçtiği “Dünyada Yılın Futbolcusu” ödülü, 2010 yılında “FIFA Altın Top” adı altında birleşmişti. İki kurum, “FIFA Altın Top” ismiyle verilen dünyada yılın futbolcusu ödülünde ortaklığa geçen yıl son vermişti.

Spor

3 Avrupa kulübü onu istiyor

Published

on

By

West Ham United, Trabzonspor formasını giyen Okay Yokuşlu’ya resmen talip oldu. Sevilla’nın da Milli futbolcuyla ilgilendiği belirtiliyor. İngiliz ekiplerinden West Bromwich de Okay için gözlemci gönderdi.

Ona ‘Yeni Busquets’ diyorlar

Okay için Yeni ‘Sergio Busquets’ tanımlamasını yapan As gazetesi 23 yaşındaki oyuncunun Sevilla’da Nzonzi’nin yerini alabileceğini yazdı. Gazete Sevilla’nın bu mevki için Genk’ten Norveçli futbolcu Sander Berge’le de ilgilendiğini ancak Belçika ekibinin 15 milyon euro’dan aşağısını kabul etmediğini bildirdi. 

8 milyon euro

Okay Yokuşlu’nun 8 milyon euro’ya transfer edilebileceği de vurgulandı.

Continue Reading

Spor

Volkan Demirel dümene geçti

Published

on

By

Aykut Kocaman ile aradaki buzları eriten Volkan Demirel, takımda moralleri yükseltmek için kolları sıvadı.

Deneyimli file bekçisi, her idmanda arkadaşlarına konuşmalar yapıyor.

Volkan, peş peşe gelen 2 yenilgiye rağmen hiçbir şeyin bitmediğini hatırlatıp, “Oynayacağımız 10 maç daha var. Bunların hepsini kazanabilecek kalitedeyiz. Yeni Malatya ve Galatasaray galibiyetleri, biz iyeniden havaya sokar, rakiplere ise güçlü bir mesaj olur. Bize düşen, birlik olup, sahada sonuna kadar mücadele etmek” dedi.

Continue Reading

Spor

Roma’da ayın futbolcusu Cengiz Ünder

Published

on

By

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma, Cengiz Ünder’i şubat ayının oyuncusu seçti.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, şubat ayının futbolcusu seçilen Cengiz Ünder tebrik edildi.

Açıklamada, “Türk futbolcu, şubat ayında oynadığı 5 maçta 5 gol atarak bu ayın dönüm noktası olmanın keyfini yaşadı. Cengiz, Roma’nın galibiyetiyle sonuçlanan 3 karşılaşmada da fileleri havalandırdı.” ifadeleri kullanıldı.

20 yaşındaki futbolcunun, takım arkadaşları Alisson Becker ve Federico Fazio’yu geride bırakarak taraftarların oylarıyla “ayın futbolcusu” seçildiği belirtildi

Continue Reading

Çok Okunanlar